Spareribs hebben wij voor u al helemaal kant-en-klaar gemarineerd of zelfs helemaal afgebraden. U hoeft het alleen even op te warmen en dan: smullen maar!
Natuurlijk is het ook leuk om zelf spareribs te maken. Wij inspireren u graag met een Keurslager waardig recept!
|
Zo maakt u marinade voor lekkere spareribs: |
- 4 eetl. honing
- 4 eetl. tomatenpuree
- 1 eetl. sojasaus
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 theel. zout
- 1/2 theel. peper
- 1 mespunt paprikapoeder
- 2 kg. spareribs
- 2 eetl. olie
|
Bereiding:
De marinade eerst verwarmen, vervolgens af laten koelen, toevoegen aan het vlees, en dan een dagje laten intrekken. Voor het opdienen is de finishing touch: 20 á 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet u smakelijk!
|
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie
Akkoord